Søtt og godt fra Nord-Odalen

Langs riksvei 209 i Nord-Odalen finner vi Mo, et hyggelig tettsted i Innlandet. Midt i sentrum har Anne Aamodt etablert seg med eget kjøkken, produksjonslokaler og en liten cafe. 

Anne er utdannet kokk og konditor fra Sveits, og har fått en solid innføring i kontinentale ingredienser. Hun blander nå internasjonal matglede med lokale råvarer og skaper magiske smaker på sitt kjøkken i Mo.

Ebbas matgleder er oppkalt etter Anne sin mormor, født på gård og inngift på gård. Hun huskes best for maten, en kunst Anne ønsker å videreføre med Ebbas Matgleder.

Når Anne produserer sjokoladepålegg, er det kun de beste råvarene som gjelder. Mørke sjokoladebønner er importert fra Belgia og Frankrike, og blandes ut til en helt unik smak. Hjemmelaget sjokoladepålegg er sjelden kost, dette kan du bestille gjennom Smak av Innlandet. 

Liker du det søte, kan vi også anbefale flytende karamell med havsalt. Like godt fra skjea, som på en kald iskrem.

Produkter fra Ebbas Matgleder