Smak av Innlandet søker flere produsenter

Vil du nå ut til et større marked med dine produkter?

Smak av Innlandet er i vekst, og vi har rigget plass for flere produsenter til vårt felles salgs- og distribusjonsnettverk. Vi tar inn produsenter med lokasjon i Innlandet.

Som andelseier i Smak av Innlandet SA gis du tilgang til et nasjonalt marked. Vi fjerner dine kostnader knyttet til salgsarbeid og transport, og legger felles planer for formidling av dine varer. Vi har en veletablert distribusjon til våre kunder, varene dine henter vi hver uke med egen sjåfør.

Smak av Innlandet er Debio godkjent og har salgsbevilling på alkohol. Primært søker vi produsenter innen Ris, Gryn og kornprodukter, øl og oster. Har du andre spennende produkter vil vi også gjerne høre fra deg.

Vil du vite mer?

Kontakt oss på telefon  94 88 23 31 eller send oss en melding.