Økologisk kjekjøtt

På gården Ødegården i Ringsaker produserer de økologisk kjekjøtt av høy kvalitet.

Vi åpner nå for bestilling av kjøtt gjennom Smak av Innlandet. Kjøttet kommer rett fra slakteren, ferdig vakumpakket i stykningsdeler. Om kunden har spesifikke ønsker når det gjelder deling og pakking kan dette tilpasses. Geitene er av rasen boergeit, som er avlet frem for å gi en utmerket kjøttkvalitet.

Godt dyrehold

Produksjonen drives av Tine og ektemannen, begge veterinærer. De er glødende opptatt av beiting og bruker geitene til å rydde beiter på gården. Det betyr at de har spist urter, lauv og andre planter som finnes naturlig i område og som setter et unikt preg på kjøttet.

Gården ligger i et aktivt husdyrmiljø, der det er mye kompetanse på dyrestell og agronomi. Begge har en bakgrunn med dyrestell, beiting og håndtering av dyr og ervervet kunnskap fra mange generasjoner bakover.

Bestill

Produkter