På gården Ødegården i Ringsaker produserer de økologisk kjekjøtt av høy kvalitet.
Vi åpner nå for bestilling av kjøtt gjennom Smak av Innlandet. Kjøttet kommer rett fra slakteren, ferdig vakumpakket i stykningsdeler. Om kunden har spesifikke ønsker når det gjelder deling og pakking kan dette tilpasses. Geitene er av rasen boergeit, som er avlet frem for å gi en utmerket kjøttkvalitet.
Godt dyrehold
Produksjonen drives av Tine og ektemannen, begge veterinærer. De er glødende opptatt av beiting og bruker geitene til å rydde beiter på gården. Det betyr at de har spist urter, lauv og andre planter som finnes naturlig i område og som setter et unikt preg på kjøttet.
Gården ligger i et aktivt husdyrmiljø, der det er mye kompetanse på dyrestell og agronomi. Begge har en bakgrunn med dyrestell, beiting og håndtering av dyr og ervervet kunnskap fra mange generasjoner bakover.