Norges beste matfat

Vi tok turen til Ringsaker i Hedmark fylke og fikk en solid dose norskprodusert mat rett i fanget. Hos Matfatet i Brumunddal finner du all den beste maten Norge har å tilby. Smak av Innlandet er en av mange leverandører med varer i hyllene.

 Rune Veslum

Vi skal være stolte av maten vår.

Sjefskokk Rune Veslum forteller engasjert om det enorme mangfoldet av lokalprodusert mat i Norge og hvilke unike ressurser vi forvalter. Det merkes tydelig at Matfatet og menneskene her bryr seg om småskala matprodusenter. Matfatet tilbyr også produktkunnskap utover det vante og alle som ønsker får smake på utvalget.

Her finner vi en nydelig ostedisk med kun norskprodusert ost, ferskvaredisk med kjøtt fra lokale leverandører, hyllevis med saft, juice, sjokolade, olivenolje og gele som røsker godt i smaksløkene.

I tillegg til et enormt utvalg av lokalprodusert mat, driver også Matfatet en lunsjrestaurant, tilbyr catering og holder arrangementer “med en vri” – selvfølgelig relatert til mat og drikke.

Rune Veslum

Vi sier aldri nei til lokale matprodusenter – alle får hylleplass.

Rune ønsker alle matprodusenter velkomne og ser tydelig fordelen av salg- og distribusjonsnettverk som Smak av Innlandet. Det reduserer tid i telefonen, forenkler varemottak og frigjør tid til det de elsker aller mest – å gi kundene gode matopplevelser.

Noen av våre varer som finnes i hyllene til Matfatet