Quinoa fra Gaupen

Inkaenes gull har inntatt Gaupens frodige åkre og forsyner det norske folk med Sør-Amerikas alternativ til poteten. På Heramb gård dyrkes det årlig frem flere tonn med Quiona.

Kortreist naturprodukt

Det tok over 3000 år før Quinoaen fant sin rot i Ringsaker. Opprinnelig dyrket frem i områder rundt Andes fjellene, kan vi nå endelig nyte et kortreist glutenfritt produkt med en komplett næringsprofil. Veien fra Heramb gård til det norske kjøkken er vesentlig kortere enn importruten fra Sør-Amerika.

Litt som ris

Quinoa er et fullgodt alternativ til ris. Det kokes og tilberedes på samme måte, smaker fortreffelig og er en av få fullstendige proteinkilder i planteriket. Godt på salaten, i frokostblandingen, et innslag i barnegrøten eller som et naturlig tilbehør til hverdagsmiddagen.

Galleri

Bli kunde – Bestill din sekk

Smak av Innlandet selger og distribuerer sekker fra Norsk Quinoa. Bestill når det passer, få levert på døra inntil 1 gang i uken. Driver du utsalg, kan du selge i sekker, som løsvekt eller dele opp i mindre egnede porsjoner.

På bestillingslisten