Rett nord for Elverum, på en avstikker fra riksvei 25 og forbi Hernes kirke, finner vi pølsemakeriet til Gransjøberget Viltkjøkken. Et moderne produksjonslokale fra 2017 med en unik nærhet til råvarer – gris fra naboen og elg fra egen skog.
Pølsemakerfaget
Hedmarks første kvinnelige pølsemaker med svennebrev, Hallgerg Tronsmoen, står ved roret og styrer rolig og bestemt produksjonen. Pølsemakerne på Gransjøberget arbeider med å foredle råvarer etter slakting – elgkarbonader, elgpølser, bacon og masse annet godt har vært igjennom møysommelige tradisjoner i produksjonen. Resultatet er smaksopplevelser utenom det vante.
Spesialbestilling
Foruten produksjon og foredling av råvarer til egne produkter, tilbyr Gransjøberget Viltkjøkken også spesialtilskjært kjøtt av innlevert råvare. Hvem drømmer vel ikke om dragebiff, tournedos, filet mignon eller chateaubriand?
Den tiden av året
På pølsemakeriet produserer de også til sesong. Vi har vært på besøk og smakt på årets sylte. Basert på elg blir den magrere og fyldigere i smak. Det smaker herlig sylte, bare enda, enda bedre.
Galleri
Sylte fra Gransjøberget Pølsemakere i aksjon Smaksprøver Nystekte elgkarbonader
Bli kunde – server din kunder
Smak av Innlandet selger og leverer kjøttprodukter fra Gransjøberget Viltkjøkken. Bestill når det passer, få levert opptil 1 gang i uken.