Flatbrød fra Løten

Sniker du deg østover fra Hamar, oppover åsa og inn i Løtenland møter du lukten av flatbrødeventyret til Henny Kildahl. Med takker, kjevler og kilovis med ferdig deig, står hun i melskyen og produserer flatbrød i uante mengder og varianter. Produksjonen foregår i det gamle kaldfjøset på gården, bygd om til et moderne flatbrød-bakeri.

Helt naturlig

Det finnes ingen tilsetningsstoffer i flatbrødene til Nosim – alt er naturlig. De dyrker egne poteter til produksjonen og plukker møysommelig granbarskudd fra omliggende skog til viltflatbrødet. Nam-nam, dette merkes på smaksopplevelsen. Har du først prøvd er det vanskelig å ikke prøve mer.

Flere varianter

Flatbrødene gis smak med forskjellige krydderblandinger og Nosim har ivaretatt Løtens kulinariske uttrykk med varianten Salt&Karve. Akevitt og pultost fra Løten har fått en ny, uunngåelig bestevenn.

Galleri

Frokosttips

Prøv en neve Brødsøll i en skål med melk eller yoghurt. Tilsett bær eller syltetøy og nyt en naturlig, mettende og “Løtensk” frokost.

Bli kunde – flatbrød til folket

Smak av Innlandet selger og leverer Nosim sine flatbrød til utsalg og serveringssteder. Bestill når det passer, få levert opptil 1 gang i uken.

La deg friste…