Sniker du deg østover fra Hamar, oppover åsa og inn i Løtenland møter du lukten av flatbrødeventyret til Henny Kildahl. Med takker, kjevler og kilovis med ferdig deig, står hun i melskyen og produserer flatbrød i uante mengder og varianter. Produksjonen foregår i det gamle kaldfjøset på gården, bygd om til et moderne flatbrød-bakeri.
Helt naturlig
Det finnes ingen tilsetningsstoffer i flatbrødene til Nosim – alt er naturlig. De dyrker egne poteter til produksjonen og plukker møysommelig granbarskudd fra omliggende skog til viltflatbrødet. Nam-nam, dette merkes på smaksopplevelsen. Har du først prøvd er det vanskelig å ikke prøve mer.
Flere varianter
Flatbrødene gis smak med forskjellige krydderblandinger og Nosim har ivaretatt Løtens kulinariske uttrykk med varianten Salt&Karve. Akevitt og pultost fra Løten har fått en ny, uunngåelig bestevenn.
Galleri
Orden i sysakene Mengder av flatbrød deig Ferdig flatbrød fra Nosim Flatbrød stekt med takker
Frokosttips
Prøv en neve Brødsøll i en skål med melk eller yoghurt. Tilsett bær eller syltetøy og nyt en naturlig, mettende og “Løtensk” frokost.
Bli kunde – flatbrød til folket
Smak av Innlandet selger og leverer Nosim sine flatbrød til utsalg og serveringssteder. Bestill når det passer, få levert opptil 1 gang i uken.