Mer enn bare boller

Vi har alle vært der og vi drar sannsynligvis innom igjen. Espa Servicesenter, bedre kjent som Bolleland, tilbyr også et stort utvalg av mat fra små produsenter under parolen “Bonden leverer”. Smak av Innlandet er en av flere leverandører som leverer mat og drikke ukentlig til Morten Støen og hans medarbeidere.

Epsa Servicesenter - Morten Støen
Epsa Servicesenter – Morten Støen

Morten Støen

Vi selger produkter fra mange mindre produsenter og tilbydere som Smak av Innlandet gir oss enklere bestillingsrutiner og større trygghet på leveransen.

Trygghet på levering

Morten Støen, medeier og medarbeider, har jobbet på Espa Servicesenter i 21 år. Han er tydelig på viktigheten av enkle bestillingsrutiner og forutsigbarhet på levering når varer bestilles. Varer fra Smak av Innlandet distribueres gjennom Tine sine kanaler, og på Espa har de faste leveringstidspunkter tirsdager og torsdager.

Vareutvalg

Morten er også opptatt av vareutvalg, og ser gjerne et større sortiment fra Smak av Innlandet i nær fremtid.

Bli kunde

Forutsigbarhet på distribusjon, varelager og priser gir trygghet for deg som kunde. Bestill fra våre lister med innlandets beste lokalproduserte mat.

Les mer