Eplemost fra Nes på Hedmarken

Vi nordmenn er godt vant med både vin- og ølsmaking, langt færre gir eplemosten den samme oppmerksomhet. Ønsker du derimot en “Toscansk” smaksopplevelse besøker du Aske Nordre på Nes og Knut Braastad. Her smaker du deg gjennom varianter av eplemost og reiser hjem med dine favoritter.

Sørvendt sol gir ren juice

Aske Nordre ligger badende i solen fra sør. Det gir idelle forhold til fruktproduksjonen,  råstoffet blir hentet rett fra epletreet og juicen blir produsert helt uten tilsettingsstoffer. Det er kun varianter av epler og andre naturlige råvarer som skaper de unike smakene.

Besøk gårdsbutikken

Gårdsbutikken på Aske Nordre holder åpent lørdager fra kl. 11 til 16. Utover masse frisk eplemost, får du også kjøpt epler, egg, honning, poteter, mandelpoteter, mel, solbærsaft og høstkasser for epler. Sesonger gjør at vareutvalget varierer noe.

Aske Nordre

I tillegg til epler og plommer blir det produsert konsumegg fra 7500 frittgående høner samt korn. Gården drives av Knut Braastad.

Galleri

Bli kunde – få frisk eplemost levert på døra

Smak av Innlandet leverer eplemost fra Knut Braastad til utsalg og serveringssteder. Bestill når det passer, få levert opptil 1 gang i uken.

Et utvalg eplemost fra Nes